lauantai 24. syyskuuta 2011

Äänenmurros on Tampereen yliopistoradiossa Radio Moreenissa lähetettävä ohjelma. Näin alkuun ohjelma kuullaan joka toinen tiistai klo 18.35, mutta toivon voivani viimeistään vuodenvaihteen jälkeen tehdä ohjelmaa viikottain.

Tähän blogiin kirjaan ajatuksiani ohjelman tekemisestä sekä käsitellyistä aiheista. Kaikki keskustelut löytyvät täältä audioina. Kuuntele, kommentoi ja jaa blogin osoitetta eteenpäin kavereillesi! Kerro kommentoimalla postauksia, mikä ilahdutti ja mikä meni pieleen. Mistä aiheesta haluaisit kuunnella keskusteltavan Äänenmurroksessa? Tiedätkö hyvän tyypin, jolla olisi paljon painavaa sanottavaa?

Ajatuksia herättäviä keskusteluja odotellessa,

Anna

---------------------

Mikä Äänenmurros?

Ohjelmassa haetaan jo kokemuksen syvällä soivaa rintaääntä, mutta innostutaan välillä suorastaan falsettiääniin. Silti se vakavasti otettava identiteetti on jo muotoutumassa. Äänenmurros esittelee tulevaisuuden, siis meidän nuorien, intressejä ja ajatuksia, ja rakentaa erilaisia uusia yhteiskuntaideoita. 

Äänenmurros on nuori keskusteluohjelma, jossa nuoret aikuiset puhuvat itselleen tärkeästä toiminnasta. He ovat kaupunkiviljelijöitä, nuorisopuolueaktiiveja, eläinaktivisteja, kirkkovaltuuston jäseniä, toimittajia tai tapahtumien järjestäjiä. Keskustelua, debattia, erimielisyyttä, yhteisymmärrystä ja oivallusta - tervetuloa kuuntelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti